Friday, February 2, 2007

SonyEricsson släpper ny liten designmobil. Se första bilderna!På tisdag lanserar Sony Ericsson sin nya mobiltelefon W880. Den är tunn, och Mobil kan nu publicera live-bilder som visar hur liten den nya 3G-telefonen verkligen är.
W880 lanseras först på tisdag i nästa vecka, men vi kan redan nu presentera live-bilder och en del fakta om telefonen.

Det nya med Sony Ericssons kommande Walkman-mobil W880 är att Sony Ericsson följer två trender bland mobiltillverkarna: tunna mobiler och mer gedigen materialkänsla. Skalet i metall och det lilla formatet ska ge en lyxig känsla.

Men bortsett från det yttre kan vi redan nu konstatera att W880 inte bjuder på så mycket nytt - när det gäller menyer och funktioner. I stort sett bjuder den på samma funktioner och samma menyer som föregångaren W850, det vill säga 2-megapixelkamera, 3G, musikspelare som kan lista ut namnet på låtarna (TrackID), webbläsare, bloggfunktion, RSS-läsare och Sony Ericssons nya meddelandemeny.

Telefonerna efter W880 ska enligt källor till Mobil däremot bli betydligt mer uppdaterade även i programvaran. De ska göras med en ny plattform som bas, med avsevärt förändrade menyer. Även detta ska presenteras av Sony Ericsson nu på tisdag, den 6 februari.

Add this blog to Del.icio.us, Digg
or Furl
Create Watchlist for this blog

Add this blog to my Technorati Favorites!

No comments: